Kontakt og henvisning

Adresse
Poppelgården Familiecenter
Byvej 90
2650 Hvidovre
Tlf: 3677 3388

Email: familiecentret@hvidovre.dk

Telefon
Kontakt gerne den enkelte medarbejde på dennes mobiltelefon, hvor der også kan lægges besked, se telefonnumre og kontaktoplysninger på siden 'Medarbejdere'.
Vores hovednummer er 3677 3388. I dagtimerne mandag til torsdag vil vi besvares opkald, hvis der er medarbejdere ledige, ellers kan der lægges besked på telefonsvareren, som vil blive besvaret indenfor 2 hverdage.

Henvisning

For at få en henvisning til Familiecentret skal du først have kontakt med en rådgiver i Børne- og Familieafdelingen. Har du kontakt til en rådgiver i forvejen skal du kontakte denne. Par- og skilsmissrådgivning og tilbuddet Psykologhjælp til ungekræver dog ikke en henvisning, ser mere herunder.

Er der tale om en konkret og afgrænset problemstilling, kan man få en henvisning efter Servicelovens §11. Typisk varer henvisningsprocessen her kortere tid.

Vurderer familierådgiveren, at der er behov for en mere omfattende socialfaglig undersøgelse af behovet for støtte i familien, laver rådgiveren denne undersøgelse, før der kan henvises til Poppelgården Familiecenter. Dette tager typisk 2 måneder at færdiggøre den socialfaglige undersøgelse.

Når I er blevet henvist til et forløb på Poppelgården Familiecenter, vil I blive kontaktet så snart det muligt at starte forløbet op, men der kan være op mod 3 måneders ventetid. I er altid velkommen til at kontakte os og få en status på den aktuelle ventetid.

Par- og skilsmisserådgivning

For at få Par- og skilsmisserådgivnig kan der tages direkte kontakt til Poppelgården på telefonnummer 3677 3388. Der behøves således ikke en henvisning.
Tryk her for at læse mere om Par- og skilsmisserådgviningen